Τηλέφωνο επικοινωνίας :
+30 6947 47 34 99
                                                                                                                                           
info@bluemedsailing.com
Νέα
bluemedsailing
Bluemedsailing " We navigate your dreams "


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ
ΣΤΟΛΟΣ &
ΤΙΜΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ
ΟΔΗΓΟΣ
ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ
ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ
ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ
TRAINING WEEKENDS
Έχετε πάρει δίπλωμα skipper αλλά σας λείπει η εμπειρία? Δεν έχετε δίπλωμα αλλά θέλετε να μάθετε τις βασικές γνώσεις τις ιστιοπλοΐας ?

Η BlueMed Sailing διοργανώνει ημερήσια ή διήμερα εκπαιδευτικά ταξίδια για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας. Φτιάξτε τη δική σας ομάδα από 5 έως 7 άτομα ή ενταχθείτε σε μια από τις δικές μας και δηλώστε συμμετοχή με ιδιαίτερα χαμηλόκόστος.

Πλοηγοί στις εκπαιδευτικές εξορμήσεις είναι έμπειροι ιστιοπλόοι και εκπαιδευτές που αγαπούν την ιστιοπλοΐα και τους ανθρώπους της.


Τι περιλαμβάνουν αυτά τα ταξίδια ;

Τα ταξίδια αυτά περιλαμβάνουν πλοηγήσεις με ιστιοπλοϊκά σκάφη, όπου πάνω σε αυτά οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους αλλά και να τις εμπλουτίσουν, όσον αφορά στο σωστό τριμάρισμα των πανιών, τιμόνεμα με πανιά, αγκυροβολίες σε λιμάνια κ.α.


Συμμετοχή  στα Training weekends

Για την συμμετοχή  στα Training weekends  δεν απαιτείται να έχετε δίπλωμα ιστιοπλοϊκού σκάφους,  ούτε είναι απαραίτητο να έχετε εμπειρία.  Στα  Training weekends όλοι μπορούν να πάρουν μέρος.


Κόστος συμμετοχής

Το κόστος συμμετοχής είναι 50 ευρώ την ημέρα για κάθε συμμετέχοντα. Στο ποσόν αυτό περιλαμβάνονται τα καύσιμα του σκάφους, τον skipper, τα λιμενικά τέλη και τον καθαρισμό του σκάφους.Training weekends
Bluemedsailing ã 2014