Τηλέφωνο επικοινωνίας :
+30 6947 47 34 99
                                                                                                                                           
info@bluemedsailing.com
Νέα
bluemedsailing
Bluemedsailing " We navigate your dreams "


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ
ΣΤΟΛΟΣ &
ΤΙΜΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ
ΟΔΗΓΟΣ
ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ
ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ
ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ
Training weekends
Να νοικιάσω σκάφος με ή χωρίς σκίπερ;

Αν έχετε την απαραίτητη εμπειρία και δύο από τα μέλη της παρέα σας είναι κάτοχοι διπλώματος πλοηγού [skipper], τότε θα έχετε τη δυνατότητα ενοικίασης σκάφους bareboat. Όλα τα σκάφη είναι σε άριστη κατάσταση τόσο σε πλοηγά μέσα όσο και σε ναυτικό εξοπλισμό και ταξιδεύουν με απόλυτη ασφάλεια. Εάν έχετε λίγη ή καθόλου εμπειρία, η ναύλωση ιστιοπλοϊκού σκάφους με skipper είναι ιδανική επιλογή. Ο skipper είναι υπεύθυνος για την ασφάλεια του σκάφους εντός και εκτός λιμανιού και γνωρίζοντας πολύ καλά τις περιοχές μπορεί να σας δώσει χρήσιμες πληροφορίες για το που να κολυμπήσετε, να φάτε, τι αξίζει να επισκεφτείτε στο νησί κλπ. Η αμοιβή του skipper είναι πρόσθετη [βλ. τιμοκατάλογο] και η διαμονή του στο σκάφος συνεχής. Μπορεί αρχικά να νιώθετε ότι μεταξύ σας υπάρχει κάποιος άγνωστος με τον οποίο μοιράζεστε το χώρο αλλά, στην πλειονότητα των περιπτώσεων οι περισσότεροι επισκέπτες τελειώνουν τις διακοπές τους έχοντας αποκτήσει ακόμα ένα φίλο!
Αποστάσεις

Για να είναι πιο ξεκούραστη και ευχάριστη η πλοήγησή σας, θα συνιστούσαμε οι ημερήσιες αποστάσεις που διανύετε να είναι 15 με 25 ναυτικά μίλια, περίπου 3 με 6 ώρες.

Κατανάλωση καυσίμου

Η κατανάλωση καυσίμου εξαρτάται από τον καιρό αλλά και τον τύπο του σκάφους. Οι μηχανές των σκαφών είναι πετρελαιοκίνητες και η χρήση των πανιών μειώνει δραστικά την κατανάλωση πετρελαίου. Το συνολικό κόστος καυσίμου υπολογίζεται ανάλογα με τις ώρες λειτουργίας της μηχανής. Μια κατά προσέγγιση κατανάλωση καυσίμου π.χ. για σκάφος 42” το οποίο φιλοξενεί 8 άτομα, είναι περίπου 100 € την εβδομάδα.
Bluemedsailing ã 2014