Τηλέφωνο επικοινωνίας :
+30 6947 47 34 99
                                                                                                                                           
info@bluemedsailing.com
Νέα
bluemedsailing
Bluemedsailing " We navigate your dreams "


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ
ΣΤΟΛΟΣ &
ΤΙΜΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ
ΟΔΗΓΟΣ
ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ
ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ
ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Προκαταβολή & Εξόφληση

Για την ενοικίαση του σκάφους προκαταβάλλεται το 50% του συνολικού κόστους, μέχρι και 3 ημέρες από την κράτηση του σκάφους, είτε με απευθείας κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό είτε με πιστωτική κάνοντας χρήση της υπηρεσίας PayPal.  Η εξόφληση γίνεται 30 μέρες πριν την ημερομηνία ναύλωσης.

Μεταφορά

Η μεταφορά σας είναι δυνατή κατόπιν αιτήσεως, ως επιπρόσθετη παροχή, γνωστοποιώντας μας τις λεπτομέρειες άφιξης και αναχώρησής σας.

Ακύρωση - Αλλαγή

Σε περίπτωση ακύρωσης της ενοικίασης, το ποσό της προκαταβολής δεν επιστρέφεται. Αλλαγές στις ημερομηνίες δύναται να υπάρξουν, εφόσον αυτές γίνουν έγκαιρα [45 ημέρες πριν την ημερομηνία ναύλου] και υπάρχουν διαθέσιμα σκάφη.

Check in

Συνήθως η ημέρα αναχώρησης των εβδομαδιαίων εξορμήσεων είναι το Σάββατο το απόγευμα. Η άφιξή σας στο λιμάνι θα πρέπει να γίνει δύο ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης ώστε ο Κυβερνήτης και Συγκυβερνήτης του σκάφους να κάνουν τον απαραίτητο έλεγχο και να παρθεί ο απόπλου από το λιμεναρχείο.

Check out

Η ημερομηνία κατάπλου των εβδομαδιαίων ενοικιάσεων είναι Σάββατο πρωί ώστε να ελεγχθεί η κατάσταση του σκάφους για τυχόν ζημιές ή/και απώλειες και να γίνει ο καθαρισμός του για τον επόμενο ναύλο.

Εγγύηση

Η εγγύηση ζητείται όταν το σκάφος ενοικιάζεται χωρίς skipper [σε ορισμένες περιπτώσεις κατά απαίτηση του πλοιοκτήτη ακόμη και όταν υπάρχει skipper] και επιστρέφεται όταν γίνει check out και παραλαμβάνεται στην κατάσταση που το έχετε πάρει.

Ασφάλεια

Όλα τα σκάφη προορίζονται για επαγγελματική χρήση και είναι πλήρως ασφαλισμένα τόσο για ζημιές όσο και για τους επιβαίνοντες.Training weekends
Bluemedsailing ã 2014