Τηλέφωνο επικοινωνίας :
+30 6947 47 34 99
                                                                                                                                           
info@bluemedsailing.com
Νέα
bluemedsailing
Bluemedsailing " We navigate your dreams "


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ
ΣΤΟΛΟΣ &
ΤΙΜΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ
ΟΔΗΓΟΣ
ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ
ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ
ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ
ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ
Training weekends
Στην  Bluemedsailing είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς με τα email που στέλνετε όταν πλέον έχετε γυρίσει από τα θαλασσινά σας ταξίδια με τα σκάφη και εκφράζετε τις ευχάριστες στιγμές που περάσατε με την παρέα σας. Με την άδειά σας τα δημοσιεύουμε για να μας θυμίζουν τις όμορφες στιγμές που περάσαμε και εμείς μαζί σας. 
'Αννα 10/06/2011 Νίκαια

Ήταν ότι πιο τρελό είχαμε κάνει μέχρι εκείνη την στιγμή παρέα με τις φίλες μου. Κοιτάζοντας το site σας μου άρεσε σαν ιδέα να κάνουμε στην κολλητή μας την Έλενα ή Captain Helen (όπως την αποκαλούσαμε στο sailing !!!) που παντρεύονταν, ένα διαφορετικό bachelor party και γι αυτό το τολμήσαμε. Δεν μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε από πριν πόσο ωραία και τρελά θα περνάγαμε εκείνο το τριήμερο. Ήταν όλα τέλεια???.. Αυτό τα λέει όλα. Σας ευχαριστούμε !!!Ηλίας 06/07/2011 Χαλάνδρι

Είναι υποχρέωση μου να σας ευχαριστήσω μιας και το έκανα πρώτη φορά να κλείσω διακοπές με σκάφος και όπως σας έλεγα και στο τηλέφωνο ήμουν λίγο επιφυλακτικός. Ευχαριστούμε διότι πραγματικά ήταν όλα άψογα οργανωμένα τόσο στο πριν όσο και κατά την διάρκεια τον διακοπών μας, περάσαμε υπέροχα και ακόμα συζητάμε γι αυτή την εξόρμησή μας. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους δύο skipper σας γιατί μας πήγαν στα πιο απίστευτα μέρη και έκαναν τα πάντα έτσι ώστε να νοιώθουμε όλοι καλά και ασφαλείς πάνω στο σκάφος. Να τους δώσετε τις ευχαριστίες μας και σίγουρα θα ξανά ταξιδέψουμε μαζί σας. ( Ηλίας - Ανδριάνα - Κώστας - ζωή ).

Κατερίνα 24/07/2011 Χαλκίδα

Αγαπητέ Σπύρο έχουν περάσει δύο εβδομάδες από εκείνη την περιβόητη εβδομάδα των διακοπών μας και ακόμα γελάμε αναπολώντας τις στιγμές που περάσαμε. Μας έχει μείνει αξέχαστη η όλη φάση και οργανώνουμε το επόμενο ταξίδι μας!!! Χαχααχα
Σου έχω στείλει συνημμένα τις φωτογραφίες. Ευχαριστούμε για όλα, φιλιά από Κατερίνα, Χαρά, Γιώτα, Μιχάλη και Γιώργο.  

Γεωργία 01/09/2011 Π. Φάληρο

Περάσαμε το πιο super bachelor party που είχαμε κάνει ποτέ, με απίστευτο κέφι ατελείωτες ώρες χορού πάνω στο σκάφος!!! Ευχαριστούμε πολύ Δημητράκο που μας άντεξες και δεν μας έριξες όλες μες την θάλασσα. Είσαι ο καλύτερος skipper. Αντε να μας περιμένεις και για άλλα ταξίδια, τα καλύτερα έρχονται. :-)
Θα σου στείλω σύντομα φωτογραφίες.  Ευχαριστούμε.
 
Μιχάλης 26/06/2011 Βόλος

Είναι απίστευτο αυτό που ζήσαμε, δεν πιστεύαμε ότι υπήρχαν τέτοια νερά και μέρη για να κολυμπήσουμε. Μέχρι πριν το δοκιμάσουμε, όταν λέγαμε διακοπές εννοούσαμε ένα νησάκι με μια ή δύο πανέμορφες αμμώδεις παραλίες και ένα beach bar να παίζει δυνατή μουσική και  όλα τέλεια. Μετά όμως από αυτές τις διακοπές μας όταν λέμε διακοπές εννοούμε μόνο τι σκάφος θα ναυλώσουμε και ποια πορεία θα χαράξουμε για ποια μέρη!!!! Είναι διακοπές που συνδυάζεις τα πάντα…………… είναι οι τέλειες διακοπές. 
Bluemedsailing ã 2014