Τηλέφωνο επικοινωνίας :
+30 6947 47 34 99
                                                                                                                                           
info@bluemedsailing.com
Νέα
bluemedsailing
Bluemedsailing " We navigate your dreams "


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ
ΣΤΟΛΟΣ &
ΤΙΜΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ
ΟΔΗΓΟΣ
ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ
ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ
ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ
H BLUE MED SAILING
Η BleuMedSailing δημιουργήθηκε από ανθρώπους με πάθος για τη θάλασσα και την ιστιοπλοΐα, για όσους αγαπούν τον ήλιο της Μεσογείου και λατρεύουν τις σμαραγδένιες ακρογιαλιές της Ελλάδας.

Το site της BlueMed Sailing δημιουργήθηκε από  μια ομάδα ελλήνων πλοιοκτητών που έχουν στην κατοχή τους ένα ή περισσότερα επαγγελματικά σκάφη  προς ναύλωση και το κάθε σκάφος φέρει όλα τα νόμιμα έγγραφα που χρειάζονται προς την χρήση αυτή. Στο site, κάθε ενδιαφερόμενος πλοιοκτήτης μπορεί  να δημοσιεύσει εντελώς δωρεάν φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά των σκαφών του.Η πλοήγηση με σκάφος χαρίζει μοναδική αίσθηση ελευθερίας, προσέγγιση σε πολλαπλούς προορισμούς με πανέμορφες ακτές, νησιά με ήσυχη ή έντονη νυχτερινή ζωή, νέες γαστρονομικές γνωριμίες και αξέχαστες εμπειρίες διακοπών.

Στόχος της ομάδας αυτής ( της  BleuMedSailing ) είναι οι ασφαλείς πλοηγήσεις με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και το κυριότερο στις πιο χαμηλές τιμές και η δημιουργία της ομάδας αυτής, έχει σαν αποτέλεσμα ο κάθε ιδιοκτήτης επαγγελματικού σκάφους αναψυχής να μπορεί μέσα από το site αυτό να γνωστοποίει στο κοινό τις υπηρεσίες του, τα χαρακτηριστικά του σκάφους του και τις τιμές τους.

Training weekends
Bluemedsailing ã 2014